Szerző: " Benes Eszter Luca"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Cikk, tanulmány, mű

Benes Eszter Luca; Szedljak Ildikó: Comparison of chemical characteristics and technological parameters in durum wheat based breads enriched with hemp seed flour. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2724-2727. (2019)

Benes Eszter Luca; Szedljak Ildikó: Eltérő mennyiségű kendermagliszttel dúsított durum kenyerek kémiai jellemzőinek összevetése a technológiai paraméterek függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 4. pp. 2716-2723. (2019)

Jesztl Brigitta; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: FT-NIR origin identification of coffee samples. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2372-2376. (2019)

Jesztl Brigitta; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: Kávéminták eredetazonosítása FT-NIR-eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 1. pp. 2360-2370. (2019)

Kárpáti Zsóka; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: Nutritional analysis of coffee dregs for utilization purposes using classical, ICP-OES and FT-NIR techniques. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2178-2183. (2018)

Kárpáti Zsóka; Benes Eszter Luca; Fodor Marietta: A kávézacc beltartalmi jellemzőinek vizsgálata klasszikus mérési, ICP-OES és FT-NIR technika alkalmazásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2164-2176. (2018)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 30. 23:34:06 CEST.