Szerző: " Bogdán Józsefné"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 2.

Cikk, tanulmány, mű

Bogdán Józsefné; Gasztonyi Kálmán; Harkayné Vinkler Margit; Ivánkovits Gertrúd: Kis koncentrációjú élelmiszer-komponensek meghatározása enzimes analitikával I. : élelmiszerek glükóz tartalmának meghatározása glükóz-szelektív elektród-szett alkalmazásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 5-12. (1989)

Kiss Emese; Bogdán Józsefné; Gasztonyi Kálmán: Gyorsmódszer a búzakeményítő sérültségének meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 1-2. pp. 49-55. (1977)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 1. 13:57:35 CEST.