Items where Author is " Csapóné Kiss Zsuzsanna"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 5.

Article

Csapó János and Folestad Staffan and Tivesten Anna and Csapóné Kiss Zsuzsanna: Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma III. : jelentőségük, meghatározásuk és fiziológiai hatásuk a szakirodalom alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 299-316. (1994)

Csapó János and Csapóné Kiss Zsuzsanna and Penke Botond: D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában I. : az alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 3. pp. 140-152. (1989)

Csapó János and Csapóné Kiss Zsuzsanna and Penke Botond: D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában II. : a 2-szulfonsav-alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 4. pp. 201-208. (1989)

Csapó János and Csapóné Kiss Zsuzsanna: Takarmányok és élelmiszerek cisztintartalmának meghatározása cisztein formában : a redukció mint a cisztinmeghatározás hibaforrása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 4. pp. 224-233. (1986)

Csapó János and Csapóné Kiss Zsuzsanna: Takarmányok és élelmiszerek triptofántartalmának meghatározása fotometriásan és ioncserés oszlopkromatográfiával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 3. pp. 150-161. (1986)

This list was generated on 2024. június 21. 10:24:48 CEST.