Szerző: " El-Kady Samir"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

El-Kady Samir; Nedelkovits János: Effect of heat treatment on commercial grape seed oil. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 5-6. pp. 297-302. (1981)

Tabekhia M. M.; El-Kady Samir; Ammar K. A.: Some physical treatments on wheat bran for producing dietary fiber. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 5-6. pp. 307-312. (1981)

El-Kady Samir; Harras Abdel-Rahman; Ammar Kamal: A cukortartalom változása egyes gyorsfagyasztott kertészeti termékekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 4. pp. 220-227. (1976)

El-Kady Samir; Ammar Kamal; Harras A.; El-Behairy Mohamed: Különböző termesztési módok hatása a paradicsom összetételére és minőségére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 5-6. pp. 330-335. (1975)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 28. 08:54:26 CEST.