Szerző: " Erdei Bálint"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Konferencia vagy workshop anyag

Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Sustyák Dóra; Mihalkó József: Azonos üzemből származó gyártói és sajátmárkás sertéshúsból készített virslik, illetve párizsik összehasonlító elemzése : [absztrakt].

Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Szőke-Trenyik Eszter; Mihalkó József; Szabó P. Balázs: Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials : [abstract].

Mihalkó József; Vargáné Nagy Gabriella Zsófia; Kulcsár Tamás; Erdei Bálint: Különböző alapanyagú virslik színének és színstabilitásának vizsgálata : [absztrakt].

Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Mihalkó József: Különböző húsalapanyagokból készített húskészítmények összehasonlító elemzése : [absztrakt].

Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Mihalkó József: A virsli-fogyasztási és -vásárlási szokások felmérése : [absztrakt].

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 16. 16:59:08 CEST.