Vissza |
Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Sustyák Dóra; Mihalkó József: Azonos üzemből származó gyártói és sajátmárkás sertéshúsból készített virslik, illetve párizsik összehasonlító elemzése : [absztrakt].
Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Szőke-Trenyik Eszter; Mihalkó József; Szabó P. Balázs: Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials : [abstract].
Mihalkó József; Vargáné Nagy Gabriella Zsófia; Kulcsár Tamás; Erdei Bálint: Különböző alapanyagú virslik színének és színstabilitásának vizsgálata : [absztrakt].
Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Mihalkó József: Különböző húsalapanyagokból készített húskészítmények összehasonlító elemzése : [absztrakt].
Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Mihalkó József: A virsli-fogyasztási és -vásárlási szokások felmérése : [absztrakt].