Szerző: " Géczy György"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Géczy György: А-vitamin stabilitását befolyásoló tényezők vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 277-282. (1966)

Géczy György: Eljárás vízben emulgeált, valamint zselatinos minerálstabil A-vitamin quantitativ kimutatására, egyéb vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó koncentrátumokból. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 100-104. (1964)

Géczy György: Módosított eljárás А-vitamin mennyiségi meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 1-2. pp. 49-54. (1962)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 1. 00:40:04 CEST.