Eljárás vízben emulgeált, valamint zselatinos minerálstabil A-vitamin quantitativ kimutatására, egyéb vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó koncentrátumokból

Géczy György: Eljárás vízben emulgeált, valamint zselatinos minerálstabil A-vitamin quantitativ kimutatására, egyéb vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó koncentrátumokból. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 100-104. (1964)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_100-104.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_100-104.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Verfahren zum quantitativen Nachweis von in Wasser emulgieren, sowie in gelatinehaltigen, mineralstabilen Präparaten enthaltenem А-Vitamin in Konzentraten neben anderen Vitaminen und Mineralstoffen
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1964
Kötet: 10
Szám: 3-4
Oldalak: pp. 100-104
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81644/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 103. p. ; összefoglalás francia, angol és német nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 06. 11:21
Utolsó módosítás: 2023. okt. 06. 11:21
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82103
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet