Géczy György: Eljárás vízben emulgeált, valamint zselatinos minerálstabil A-vitamin quantitativ kimutatására, egyéb vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó koncentrátumokból. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 100-104. (1964)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_100-104.pdf Letöltés (2MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Verfahren zum quantitativen Nachweis von in Wasser emulgieren, sowie in gelatinehaltigen, mineralstabilen Präparaten enthaltenem А-Vitamin in Konzentraten neben anderen Vitaminen und Mineralstoffen |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1964 |
Kötet: | 10 |
Szám: | 3-4 |
Oldalak: | pp. 100-104 |
Nyelv: | magyar , angol , német , francia , orosz |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81644/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 103. p. ; összefoglalás francia, angol és német nyelven |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. okt. 06. 11:21 |
Utolsó módosítás: | 2023. okt. 06. 11:21 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82103 |
![]() |
Tétel nézet |