Szerző: " Khabat Noori"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Ayari Emna; Németh Csaba; Tóth Adrienn; Khabat Noori; Pintér Richárd; Friedrich László: Uht treatment of liquid egg yolk. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 103-107. (2018)

Konferencia vagy workshop anyag

Ayari Emna; Németh Csaba; Tóth Adrienn; Khabat Noori; Pintér Richárd; Friedrich László: Effect of UHT treatment on liquid egg products.

Khabat Noori; Friedrich László; Kiskó Gabriella; Németh Csaba; Dalmadi István: Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentration of Allyl-isothiocyanate.

Ayari Emna; Németh Csaba; Tóth Adrienn; Khabat Noori; Pintér Richárd; Friedrich László: UHT treatment of liquid egg yolk.

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 4. 15:39:58 CEST.