Szerző: " Kulcsár Ferenc"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Cikk, tanulmány, mű

Uresch Ferenc; Takácsné Dénes K.; Dömsödi Ferenc; Illyés Endréné; Kulcsár Ferenc; Kunischné Szabó Edit: Gyors módszer élelmiszerek nitráttartalmának meghatározására : a módszer interlaboratóriumi kipróbálása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 1. pp. 4-9. (1986)

Draskovics Imelda; Márton Attila Ferenc; Kulcsár Ferenc: Oldószer- és reagens-szennyezők zavaró hatása a klórozott szénhidrogénszer maradványok meghatározásánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 186-193. (1977)

Katona Ábrisné; Kulcsár Ferenc; Kőmíves Tamás: Organofoszfát peszticidmaradványok meghatározása liofilezett almában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 178-185. (1977)

Pleskonicsné Szabó Ilona; Kulcsár Ferenc; Stur Dénes; Kovács József: Szintetikus élelmiszerszínezékek gyors, szemikvantitatív meghatározása élelmiszerekből. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 3. pp. 89-96. (1977)

Kulcsár Ferenc; Selmeci György; Csernai László: Káliumtartalom meghatározása élelmiszerek hamujából Cserenkov sugárzással I. : a kálium meghatározás méréstechnikai feltételei színtelen oldatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 201-205. (1972)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 15. 18:48:55 CEST.