Szerző: " Lantos Ferenc"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 17.

Cikk, tanulmány, mű

Gyalai Ingrid Melinda; Lantos Ferenc; Jiayi Ma: Investigation of water soluble sugar content and flavour evaluation of Gala Must, Royal Gala and Pinova apple varieties. In: Review on agriculture and rural development, (10) 1-2. pp. 169-175. (2021)

Kristó Edit; Lantos Ferenc: Production of tomato carotenoids (solanum lycopersicon mill.) during different forcing periods. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 33-37. (2018)

Albert Réka; Künstler András; Lantos Ferenc; Király Lóránt: Preformed defense responses in a powdery mildew-resistant Hungarian cherry pepper cultivar. In: Review on agriculture and rural development, (5) 1-2. pp. 5-12. (2016)

Szalay András; Hasebe Toshiaki; Horváth Dániel; Király Lóránt; Künstler András; Szakály Zsuzsanna; Lantos Ferenc: The effect of arsenic (As) contamination on domestic vegetables. In: Review on agriculture and rural development, (3) 1. pp. 141-143. (2014)

Lantos Ferenc; Pék Zoltán; Tanács Lajos; Helyes Lajos: The effect of temperature change on leaf surface temperature of plants in sweet pepper forcing. In: Review on agriculture and rural development, (2) 1. pp. 336-340. (2013)

Lantos Ferenc; Horváth Tímea; Rózsás Attila: The effect of Clamydomonas and Asterococcus green algae species on soil status conservation in sweet pepper growing. In: Review on agriculture and rural development, (1) 2. pp. 530-533. (2012)

Yıldırım Ismet; Sakaldaş Mustafa; Lantos Ferenc: The effectiveness of some chemicals against postharvest diseases caused by Penicillium digitatum, Phytophthora citrophthora and Geotrichum candidum orange. In: Review on agriculture and rural development, (1) 1. pp. 32-37. (2012)

Lantos Ferenc; Monostori Tamás: A plant breeding approach to eliminate the development of calcium deficiency symptoms in sweet pepper growing. In: Review on agriculture and rural development, (1) 2. pp. 525-529. (2012)

Lantos Ferenc; Yıldırım Ismet; Albert R.: The role of the stock effect in the development of hindering of the paprika powdery mildew (Leveillula Taurica Arn.) infection. In: Review on agriculture and rural development, (1) 1. pp. 342-345. (2012)

Lantos Ferenc: A kalcium tápanyagforgalmának vizsgálata a paprikatermesztésben. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 2. pp. 216-221. (2011)

Lantos Ferenc: Effects of root zone temperature on blossom-end rot of sweet pepper (Capsicum annuum L.) fruits. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 38. (2009)

Lantos Ferenc: Hőmérsékletváltozás hatása a növény levélfelületére paprikahajtatásban. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 2. pp. 139-143. (2009)

Lantos Ferenc: A kalcium növényélettani szerepének, jelentőségének vizsgálata a paprikatermesztésben. A hiánytünetek visszaszorítása növénynemesítői eljárásokkal. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (3) 2. pp. 163-168. (2008)

Lantos Ferenc; Havasi Annamária: A kalcium növényélettani szerepének, jelentőségének vizsgálata a paprikatermesztésben. Humánélettani szerepe az emberi test fejlődésének szakaszaiban. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (3) 1. p. 29. (2008)

Lantos Ferenc: A kalcium növényélettani szerepének, jelentőségének vizsgálata a paprikatermesztésben, hiánytüneteinek visszaszorítása növénynemesítői eljárásokkal. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (2) 2. pp. 125-129. (2007)

Konferencia vagy workshop anyag

Lantos Ferenc; Búzás-Bereczki O.; Szabó Gy.; Róna T.: Requirements of kosher vegetable and fruit production : review.

Lantos Ferenc; Gyalai Ingrid Melinda: Study on the antioxidant capacity of sweet and hot spice peppers.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 21:12:40 CET.