Vissza |
Eördög László; Jeszenszky Zoltánné; Mattyasovszky Pál; Szalka Péter: Borok szorbinsav tartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 4. pp. 205-211. (1976)
Mattyasovszky Pál: Styrol pirolízistermékeinek gázkromatográfiás vizsgálata borban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 3. pp. 142-151. (1975)
Mattyasovszky Pál: Cink-etilén-bisz-ditiokarbamát [Zineb] bomlástermékeinek vizsgálata borokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 55-63. (1971)
Mattyasovszky Pál: A magyar borok természetes nitráttartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 209-215. (1971)
Simkó Nándorné; Mattyasovszky Pál: Mustok és borok nitráttartalmának fotometriás meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 27-30. (1970)