Pallóné Kísérdi Imola; Várkonyi Gábor: Az új jelölési rendelet és a gyártmánylapok gyakorlati alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 1-2. pp. 63-74. (2013)
Pallóné Kísérdi Imola; Várkonyi Gábor: Az agrárgazdasági és élelmiszeripari minőségszabályozás aktualitásai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (58) 1-2. pp. 59-63. (2012)
Kókai-Kunné Szabó Ágnes; Pallóné Kísérdi Imola; Várkonyi Gábor: A minőségtanúsító védjegyek szerepe az agrárgazdaságban = Role of the quality certification trademark in the agribusiness. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (58) 3-4. pp. 145-150. (2012)
Pallóné Kísérdi Imola: Az élelmiszerszabályozás és élelmiszer-biztonság aktuális kérdései. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 4. pp. 233-250. (2005)
Popovics Anett; Pallóné Kísérdi Imola: Hagyományos és tájjellegű élelmiszerek ismertségének vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 28-36. (2004)
Pallóné Kísérdi Imola: A "HAGYOMÁNYOK - ÍZEK - RÉGIÓK" (HIR) Program eredményei és perspektívái. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 216-222. (2003)
Molnár Pál; Pallóné Kísérdi Imola: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése V. : a fogyasztói preferencia és averzió dinamikája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. pp. 278-289. (1993)
Komáromy Attiláné; Molnár Pál; Pallóné Kísérdi Imola: A biotermelésre vonatkozó külföldi szabályozások és a hazai alkalmazás lehetőségei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 118-123. (1992)