Pallóné Kísérdi Imola: A "HAGYOMÁNYOK - ÍZEK - RÉGIÓK" (HIR) Program eredményei és perspektívái. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 216-222. (2003)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_04_216-222.pdf Letöltés (234kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Results and perspectives of the "Tradition - Taste - Regions" HIR programmes ; Ergebnisse und Perspektiven des "Tradition-Geschmack - Region" HIR-Programms |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2003 |
Kötet: | 49 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 216-222 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79840/ |
Kulcsszavak: | Népi ételek - magyar - program, Élelmiszeripar, Élelmiszertudomány - program |
Megjegyzések: | Ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 28. 12:47 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:04 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80090 |
Tétel nézet |