Szerző: " Rafael Bence"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Cikk, tanulmány, mű

Rafael Bence: Étrend-kiegészítők színének, ízének és formájának hatása fiatal vásárlókra. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (14) 3. pp. 67-72. (2019)

Rafael Bence; Kuruczleki Nóra; Gál József: The way of the pharmaceutical ingredients to the finished pharmaceutical form. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (12) 2. pp. 24-31. (2018)

Gál József; Szentpéteri Zoltán; Rafael Bence: Gyógyszertári készlet optimalizálás a fogyásadatok függvényében. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 213-218. (2017)

Konferencia vagy workshop anyag

Molnár Anna; Kovács Vanda; Masa Csilla; Kiss Karina; Kocsis Dominik Sándor; Szegedi Botond; Galgóczy László; Khaliefeh Siliman A. S. T.; Rafael Bence; Vágvölgyi Csaba; Nagy Gábor; Papp Tamás; Szebenyi Csilla: Heterologous protein expression of Mucor lusitanicus cotH and hsbA genes in Penicillium chrysogenum and Pichia pastoris : [abstract].

Rafael Bence; Gyimes Ernő; ifj. Regdon Géza: Thermoanalytical quality examination of confectionery row materials and products.

Rafael Bence; Kuruczleki Nóra; Gál József: The way of the pharmaceutical ingredients to the finished pharmaceutical form.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 25. 16:58:59 CEST.