Jevcsák Szintia; Bíró Attila; Remenyik Judit; Lehoczki Gábor; Murányi Eszter; Jóvér János; Diósi Gerda; Sipos Péter: Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2286-2289. (2018)
Jevcsák Szintia; Bíró Attila; Remenyik Judit; Lehoczki Gábor; Murányi Eszter; Jóvér János; Diósi Gerda; Sipos Péter: Műtrágyakezelés hatása a szemes-cirok lisztmintáinak zsírtartalmára és zsírsavösszetételére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2278-2284. (2018)
Gashi Njomza; Fauszt Péter; Dávid Péter; Szőke Zsombor; Remenyik Judit; Stündl László; Paholcsek Melinda: Soil microbiota's impact on maize grain nutrition : [abstract].
Gashi Njomza; Fauszt Péter; Dávid Péter; Szőke Zsombor; Remenyik Judit; Stündl László; Paholcsek Melinda: The role of soil microbiome on wheat nutritional profile : [abstract].
Nagy Róbert; Remenyik Judit; Sipos Péter: Evaluation of factors influencing the bioactive compounds of red and white sorghum grains.