Szerző: " Szőke-Trenyik Eszter"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 8.

Cikk, tanulmány, mű

Szabó Veronika T.; Szabó Balázs; Tarjányi Tamás; Szőke-Trenyik Eszter; Szabó P. Balázs; Fráter Márk: Analog and digital modeling of sound and impaired periodontal supporting tissues during mechanical testing. In: Analecta technica Szegedinensia, (15) 2. pp. 84-97. (2021)

Konferencia vagy workshop anyag

Szepesi-Bencsik Dóra; Lőrincz Ádám; Szőke-Trenyik Eszter; Szabó P. Balázs: Békalencsefélék, mint potenciális fehérjeforrások : [absztrakt].

Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Szőke-Trenyik Eszter; Mihalkó József; Szabó P. Balázs: Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials : [abstract].

Véha Antal; Szőke-Trenyik Eszter; Bakos Tiborné; Szabó P. Balázs: Korszerű malomipari műveletek alkalmazása a búzalisztek mikotoxin tartalmának határérték alá történő csökkentésére : [absztrakt].

Szőke-Trenyik Eszter; Tamás Hunor; Bakos Tiborné; Szabó P. Balázs: Különböző rostdúsító anyagok alkalmazása kenyérben : [absztrakt].

Lőrincz Ádám; Szabó P. Balázs; Szepesi-Bencsik Dóra; Szőke-Trenyik Eszter; Varga Krisztina: Párlatok és alapanyagaik élelmiszerbiztonsági kockázata : [absztrakt].

Szőke-Trenyik Eszter; P. Szabó Balázs: Development of high-fiber, ready-to-bake flour mixtures.

Szepesi-Bencsik Dóra; Nagy Eszter; Szőke-Trenyik Eszter; Lőrincz Ádám; P. Szabó Balázs: Possibilities of using natural dyes in the production of breaded products.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 25. 10:54:01 CEST.