Boross Ferenc; Tóth Tiborné: A magyar almalé-sűrítmények vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 88-94. (2007)
Tóth Tiborné: Beszámoló a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottságának 27. üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 117-119. (2006)
Tóth Tiborné: Beszámoló az Analitikai és Mintavételi Módszerek Codex Bizottság 26-ik üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 2. pp. 121-124. (2005)
Tóth Tiborné: Beszámoló az Euroresidue IV. rendezvényről - konferencia az élelmiszerekben található állatgyógyászati szermaradványokról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 3. pp. 166-167. (2000)
Tóth Tiborné; Molnár Pál; Komáromy Attiláné; Boross Ferenc: A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 289-301. (1995)