Szerző: " Tarek Mohamed"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Tarek Mohamed; Győri Zoltán: Estimating shelf-life of cottage cheese based dessert product. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 137-141. (2009)

Konferencia vagy workshop anyag

Tarek-Tilistyák Judit; Hegedüs István; Cziáky Zoltán; Tarek Mohamed: Sweet potato (Ipomoea batatas L.) leaves : bioactive constituents and shelf-life.

Tarek-Tilistyák Judit; Hegedüs István; Tarek Mohamed: Gluten free biscuits fortified through sweet potato flour.

Tarek Mohamed; Cziáky Zoltán; Hegedüs István; Tarek-Tilistyák Judit: Turning sweet potato juice into probiotic beverages.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 20. 10:00:47 CEST.