Szerző: " Temesvári János"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Cikk, tanulmány, mű

Temesvári János; Hoschke Ágoston: Glükóztartalom enzimes meghatározása kísérleti mintákban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. pp. 35-45. (1997)

Temesvári János; Hoschke Ágoston: Amiláz-aktivitás mérésére alkalmas kromogén szubsztrát előállítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 148-153. (1990)

Temesvári János: Búzafajták, őrlemények és száraztészták polifenoloxidáz-aktivitás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 1. pp. 23-31. (1986)

Temesvári János: A kukorica peroxidáz aktivitásának vizsgálata a szárítás folyamatában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 3. pp. 138-149. (1986)

Temesvári János; Párkányné Gyárfás Anna; Vámosné Vigyázó Lilly: Módszer a kukorica peroxidáz-aktivitásának meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 3. pp. 147-154. (1981)

A lista elkészítésének dátuma 2024. július 17. 10:32:33 CEST.