Temesvári János; Hoschke Ágoston: Glükóztartalom enzimes meghatározása kísérleti mintákban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. pp. 35-45. (1997)
Temesvári János; Hoschke Ágoston: Amiláz-aktivitás mérésére alkalmas kromogén szubsztrát előállítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 148-153. (1990)
Temesvári János: Búzafajták, őrlemények és száraztészták polifenoloxidáz-aktivitás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 1. pp. 23-31. (1986)
Temesvári János: A kukorica peroxidáz aktivitásának vizsgálata a szárítás folyamatában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 3. pp. 138-149. (1986)
Temesvári János; Párkányné Gyárfás Anna; Vámosné Vigyázó Lilly: Módszer a kukorica peroxidáz-aktivitásának meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 3. pp. 147-154. (1981)