W. Jurics Éva; Telegdy-Kováts Magda; Dworschák Ernő: Cellulázos kezelés hatása egyes zöldségfélék tápanyagaira. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 199-208. (1971)
W. Jurics Éva: Különböző körülmények között tárolt néhány nyers zöldségféle C-vitamintartalmának alakulása nyersen és főzés után. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 87-97. (1970)
W. Jurics Éva: Egyes gyorsfagyasztott és friss zöldségfélék C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata nyers és főtt állapotukban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 9-16. (1969)
W. Jurics Éva: Néhány gyorsfagyasztott és friss gyümölcs C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 165-170. (1969)
W. Jurics Éva: Borostyánkősav meghatározása gyümölcsökben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 112-120. (1968)
W. Jurics Éva: Gyümölcseink ( + )-katechin, (-)-epikatechin-tartalmának meghatározása papírkromatográfiás úton. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 158-166. (1967)
W. Jurics Éva: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXIV. : néhány oxifahéjsav típusú cserzőanyag meghatározása növényi élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 3-13. (1966)
Szőkéné Szotyori Katalin; W. Jurics Éva: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXVI. : eljárás gyümölcsök néhány P-vitamin hatású flavonoidjának papírkromatográfiás meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5. pp. 249-257. (1966)
W. Jurics Éva; Lindner Károly: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIX. : gyümölcseink almasav, borkősav, citromsav tartalma félérett és érett állapotban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 40-49. (1965)