Hegedűs Mihály; Wöller László: Fehérjekeverékek biológiai értékének vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 157-164. (1974)
Nedelkovits János; Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata I. : a gliadin C terminális aminosavainak vizsgálata hidrazinolízissel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4-5. pp. 203-209. (1970)
Nedelkovits János; Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata II. : a gliadin C-terminális aminosavainak meghatározása tiohidantoinos eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4-5. pp. 211-216. (1970)
Nedelkovits János; Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata III. : a gliadin C-terminális aminosavainak meghatározása karboxipeptidázos eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 281-285. (1970)