Szerző: " Wöller László"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Hegedűs Mihály; Wöller László: Fehérjekeverékek biológiai értékének vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 157-164. (1974)

Nedelkovits János; Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata I. : a gliadin C terminális aminosavainak vizsgálata hidrazinolízissel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4-5. pp. 203-209. (1970)

Nedelkovits János; Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata II. : a gliadin C-terminális aminosavainak meghatározása tiohidantoinos eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4-5. pp. 211-216. (1970)

Nedelkovits János; Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata III. : a gliadin C-terminális aminosavainak meghatározása karboxipeptidázos eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 281-285. (1970)

A lista elkészítésének dátuma 2025. április 5. 15:05:17 CEST.