Szerző: " Zakupszki Zita Boglárka"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Szabó P. Balázs; Zakupszki Zita Boglárka: Sütőipar fejlesztési irányai napjainkban. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (14) 3. pp. 73-80. (2019)

Zakupszki Zita Boglárka; Véha Antal; Szabó P. Balázs: Development of matzo made of wholemeal rye flour and its implementation in the industry. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (12) 1. pp. 8-14. (2018)

Konferencia vagy workshop anyag

Zakupszki Zita Boglárka; Véha Antal; P. Szabó Balázs: Development of matzo made of wholemeal rye flour and its implementation in the industry.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 22:46:56 CET.