Food adulteration : [book review]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1468-1469. (2017)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2017_01_1468-1469.pdf Letöltés (260kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Élelmiszer-hamisítása és kimutatása |
Rovatcím: | Könyvajánló = Book review |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2017 |
Kötet: | 63 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 1468-1469 |
Nyelv: | angol |
Közreműködők: | Közreműködés Név NEM RÉSZLETEZETT Csapó János NEM RÉSZLETEZETT Albert Csilla NEM RÉSZLETEZETT Csapóné Kiss Zsuzsanna |
Kiadó: | WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79000/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság - könyvismertetés |
Megjegyzések: | Ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 07. 08:45 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:17 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79139 |
Tétel nézet |