Food adulteration : [book review]

Food adulteration : [book review]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1468-1469. (2017)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2017_01_1468-1469.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2017_01_1468-1469.pdf

Letöltés (260kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Élelmiszer-hamisítása és kimutatása
Rovatcím: Könyvajánló = Book review
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2017
Kötet: 63
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 1468-1469
Nyelv: angol
Közreműködők:
Közreműködés
Név
NEM RÉSZLETEZETT
Csapó János
NEM RÉSZLETEZETT
Albert Csilla
NEM RÉSZLETEZETT
Csapóné Kiss Zsuzsanna
Kiadó: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/79000/
Kulcsszavak: Élelmiszerbiztonság - könyvismertetés
Megjegyzések: Ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 07. 08:45
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79139
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet