Rendkívül sikeres volt az immár 20 éves Hungalimentaria konferencia és szakkiállítás

Szunyogh Gábor; Zanathy Réka; Hollinger Nikoletta; Szigeti Tamás János: Rendkívül sikeres volt az immár 20 éves Hungalimentaria konferencia és szakkiállítás. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1578-1586. (2017)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2017_02_1578-1586.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2017_02_1578-1586.pdf

Letöltés (660kB)

Absztrakt (kivonat)

Több mint 300 résztvevővel, 33 kiállítóval és 60 előadással zajlott Magyarország legfontosabb élelmiszer-biztonsági konferenciája és kiállítása. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) és a független laboratóriumokat működtető WESSLING Hungary Kft. által szervezett Hungalimentaria elnevezésű tanácskozás fókuszába ezúttal a csomagolóanyagokat állították, de a hatósági szempontok, a laboratóriumi vizsgálatok és a jogi szabályozás mellett a konferencián körbejárták korunk legfontosabb élelmiszer-vizsgálati kérdéseit a mikroműanyagoktól az étrend-kiegészítőkön és növényvédő szereken át a bioélelmiszerekig. Számos új kutatást, vizsgálatot, módszert mutattak be, amelyekről – az esemény tudományos médiapartnereként – az alábbi összeállításban Élelmiszervizsgálati Közlemények is részletesen beszámol.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Already 20-years-old hungalimentaria conference and professional exhibition extremely successful again ; Hungalimentaria 2017 konferencia és szakkiállítás
Rovatcím: Esemény = Event
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2017
Kötet: 63
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 1578-1586
Nyelv: magyar
Kiadó: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Kiadás helye: Budapest
Konferencia neve: Hungalimentaria (11.) (2017) (Budapest)
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79001/
Kulcsszavak: Élelmiszerbiztonság - konferencia - beszámoló
Megjegyzések: Ill. ; összefoglalás magyar nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 07. 11:34
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:18
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79156
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet