Szunyogh Gábor; Zanathy Réka; Hollinger Nikoletta; Szigeti Tamás János: Rendkívül sikeres volt az immár 20 éves Hungalimentaria konferencia és szakkiállítás. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1578-1586. (2017)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2017_02_1578-1586.pdf Letöltés (660kB) |
Absztrakt (kivonat)
Több mint 300 résztvevővel, 33 kiállítóval és 60 előadással zajlott Magyarország legfontosabb élelmiszer-biztonsági konferenciája és kiállítása. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) és a független laboratóriumokat működtető WESSLING Hungary Kft. által szervezett Hungalimentaria elnevezésű tanácskozás fókuszába ezúttal a csomagolóanyagokat állították, de a hatósági szempontok, a laboratóriumi vizsgálatok és a jogi szabályozás mellett a konferencián körbejárták korunk legfontosabb élelmiszer-vizsgálati kérdéseit a mikroműanyagoktól az étrend-kiegészítőkön és növényvédő szereken át a bioélelmiszerekig. Számos új kutatást, vizsgálatot, módszert mutattak be, amelyekről – az esemény tudományos médiapartnereként – az alábbi összeállításban Élelmiszervizsgálati Közlemények is részletesen beszámol.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Already 20-years-old hungalimentaria conference and professional exhibition extremely successful again ; Hungalimentaria 2017 konferencia és szakkiállítás |
Rovatcím: | Esemény = Event |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2017 |
Kötet: | 63 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 1578-1586 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Konferencia neve: | Hungalimentaria (11.) (2017) (Budapest) |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79001/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság - konferencia - beszámoló |
Megjegyzések: | Ill. ; összefoglalás magyar nyelven |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 07. 11:34 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:18 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79156 |
Tétel nézet |