Already 20-years-old Hungalimentaria conference and professional exhibition extremely successful again

Szunyogh Gábor; Zanathy Réka; Hollinger Nikoletta; Szigeti Tamás János: Already 20-years-old Hungalimentaria conference and professional exhibition extremely successful again. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1588-1595. (2017)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2017_02_1588-1595.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2017_02_1588-1595.pdf

Letöltés (235kB)

Absztrakt (kivonat)

Hungary’s most important food safety conference and exhibition took place with more than 300 participants, 33 exhibitors and 60 presentations. The focus of the conference titled Hungalimentaria, organized by the National Food Chain Safety Office (NEBIH) and WESSLING Hungary Kft., an operator of independent laboratories, was on packaging materials this time but, in addition to authority considerations, laboratory analyses and legal regulation, the most important food analytical issues of our age were also covered at the conference, from microplastics, through dietary supplements and pesticides, to organic foods. Several new studies, analyses and methods were presented, and these are reported in detail by the scientific media partner of the event, the Journal of Food Investigations in the compilation below.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Rendkívül sikeres volt az immár 20 éves Hungalimentaria konferencia és szakkiállítás
Rovatcím: Esemény = Event
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2017
Kötet: 63
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 1588-1595
Nyelv: angol
Kiadó: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Kiadás helye: Budapest
Konferencia neve: Hungalimentaria (11.) (2017) (Budapest)
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79001/
Kulcsszavak: Élelmiszerbiztonság - konferencia - beszámoló
Megjegyzések: Ill. ; összefoglalás angol nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 07. 11:37
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:18
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79157
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet