Szabó S. András: Élelmiszerek ásványi anyag tartalma: ozmium az élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 2. pp. 2988-2990. (2020)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2020_02_2988-2990.pdf Download (249kB) |
Abstract
Az ásványi anyagok témakörét ismertető cikksorozatunkban a palládium után folytatjuk a toxikusnak tekintett nyomelemek tárgyalását. Jelen dolgozat egy újabb, a platinafémekhez tartozó mikroelemmel, az ozmiummal (Os) foglalkozik.
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Mineral content of foodstuffs: osmium in foodstuffs |
Heading title: | Tudomány = Science |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2020 |
Volume: | 66 |
Number: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 2988-2990 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79013/ |
Uncontrolled Keywords: | Ásványi anyag-tartalom - élelmiszer, Ozmium, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat |
Additional Information: | Ill. ; összefoglalás magyar nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 12. 12:37 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 08:08 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79363 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |