Élelmiszerek ásványi anyag tartalma: ozmium az élelmiszerekben

Szabó S. András: Élelmiszerek ásványi anyag tartalma: ozmium az élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 2. pp. 2988-2990. (2020)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2020_02_2988-2990.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2020_02_2988-2990.pdf

Download (249kB)

Abstract

Az ásványi anyagok témakörét ismertető cikksorozatunkban a palládium után folytatjuk a toxikusnak tekintett nyomelemek tárgyalását. Jelen dolgozat egy újabb, a platinafémekhez tartozó mikroelemmel, az ozmiummal (Os) foglalkozik.

Item Type: Article
Other title: Mineral content of foodstuffs: osmium in foodstuffs
Heading title: Tudomány = Science
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2020
Volume: 66
Number: 2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 2988-2990
Language: Hungarian
Publisher: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/79013/
Uncontrolled Keywords: Ásványi anyag-tartalom - élelmiszer, Ozmium, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat
Additional Information: Ill. ; összefoglalás magyar nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 12. 12:37
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:08
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79363

Actions (login required)

View Item View Item