Mineral content of foodstuffs: osmium in foodstuffs

Szabó S. András: Mineral content of foodstuffs: osmium in foodstuffs. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 2. pp. 2992-2993. (2020)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2020_02_2992-2993.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2020_02_2992-2993.pdf

Download (59kB)

Abstract

This paper – as a part of a series of articles about minerals after the former article about palladium - deals with topics of toxic trace elements. In the paper information is given about a new microelement (osmium), belonging to the platinum group metals.

Item Type: Article
Other title: Élelmiszerek ásványi anyag tartalma: ozmium az élelmiszerekben
Heading title: Tudomány = Science
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2020
Volume: 66
Number: 2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 2992-2993
Language: English
Publisher: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/79013/
Uncontrolled Keywords: Ásványi anyag-tartalom - élelmiszer, Ozmium, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat
Additional Information: Bibliogr.: 2993. p. ; összefoglalás angol nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 12. 12:40
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:08
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79364

Actions (login required)

View Item View Item