Mineral content of foodstuffs: osmium in foodstuffs

Szabó S. András: Mineral content of foodstuffs: osmium in foodstuffs. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 2. pp. 2992-2993. (2020)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2020_02_2992-2993.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2020_02_2992-2993.pdf

Letöltés (59kB)

Absztrakt (kivonat)

This paper – as a part of a series of articles about minerals after the former article about palladium - deals with topics of toxic trace elements. In the paper information is given about a new microelement (osmium), belonging to the platinum group metals.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Élelmiszerek ásványi anyag tartalma: ozmium az élelmiszerekben
Rovatcím: Tudomány = Science
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2020
Kötet: 66
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 2992-2993
Nyelv: angol
Kiadó: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/79013/
Kulcsszavak: Ásványi anyag-tartalom - élelmiszer, Ozmium, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat
Megjegyzések: Bibliogr.: 2993. p. ; összefoglalás angol nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 12. 12:40
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:08
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79364
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet