News of the Food Analysis and Quality Working Committee of the Hungarian Academy of Science March 2022

News of the Food Analysis and Quality Working Committee of the Hungarian Academy of Science March 2022. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3831-3832. (2022)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_01_3831-3832.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_01_3831-3832.pdf

Download (126kB)
Item Type: Article
Other title: MTA Élelmiszeranalitika és Minőség Munkabizottsága hírei 2022 március
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2022
Volume: 68
Number: 1
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 3831-3832
Language: English
Publisher: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/79020/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerkémia - előadáskivonatok, Élelmiszervizsgálat - előadáskivonatok
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 14. 08:30
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79462

Actions (login required)

View Item View Item