News of the Food Analysis and Quality Working Committee of the Hungarian Academy of Science March 2022

News of the Food Analysis and Quality Working Committee of the Hungarian Academy of Science March 2022. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 1. pp. 3831-3832. (2022)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_01_3831-3832.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_01_3831-3832.pdf

Letöltés (126kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: MTA Élelmiszeranalitika és Minőség Munkabizottsága hírei 2022 március
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2022
Kötet: 68
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 3831-3832
Nyelv: angol
Kiadó: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/79020/
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia - előadáskivonatok, Élelmiszervizsgálat - előadáskivonatok
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 14. 08:30
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79462
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet