News of the MTA Working Committee of Food Analysis and Classification : short summaries of the presentations of 2nd quarter of 2022 - analysis and classification of carbohydrates. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 2. pp. 3949-3951. (2022)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_02_3949-3951.pdf Letöltés (79kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | MTA Élelmiszeranalitika és -minőség Munkabizottság hírei : 2022 II. negyedévi (április 22.) ülésén elhangzott előadások rövid összefoglalói - Téma: szénhidrátanalitika és - minősítés |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2022 |
Kötet: | 68 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 3949-3951 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79021/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - előadáskivonatok, Élelmiszervizsgálat - előadáskivonatok |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 14. 11:07 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:00 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79476 |
![]() |
Tétel nézet |