Salgó András: Tradíciók és megújulások : megemlékezés a BME Élelmiszerkémia Tanszék alapításának 100. évfordulóján - a visszatekintő előadás szövege. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4107-4112. (2022)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4107-4112.pdf Letöltés (568kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Traditions and renewals : commemoration by the BME Department of Food Chemistry on the 100th anniversary of its founding - text of the retrospective lecture |
Rovatcím: | Fókuszban = In Focus |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2022 |
Kötet: | 68 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 4107-4112 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79023/ |
DOI: | 10.52091/EVIK-2022/4-1-HUN |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - tanszék, Műszaki egyetem története - Budapest |
Megjegyzések: | Ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 17. 08:32 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:00 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79493 |
![]() |
Tétel nézet |