Salgó András: Tradíciók és megújulások : megemlékezés a BME Élelmiszerkémia Tanszék alapításának 100. évfordulóján - a visszatekintő előadás szövege. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4107-4112. (2022)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4107-4112.pdf Letöltés (568kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Traditions and renewals : commemoration by the BME Department of Food Chemistry on the 100th anniversary of its founding - text of the retrospective lecture |
| Rovatcím: | Fókuszban = In Focus |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 2022 |
| Kötet: | 68 |
| Szám: | 4 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 4107-4112 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79023/ |
| DOI: | 10.52091/EVIK-2022/4-1-HUN |
| Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - tanszék, Műszaki egyetem története - Budapest |
| Megjegyzések: | Ill. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 17. 08:32 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:00 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79493 |
![]() |
Tétel nézet |

