Salgó András: Traditions and renewals : commemoration in the 100th anniversary the foundation of Department of Food Chemistry at BME. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4113-4118. (2022)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4113-4118.pdf Letöltés (586kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Tradíciók és megújulások : megemlékezés a BME Élelmiszerkémia Tanszék alapításának 100. évfordulóján - a visszatekintő előadás ; Traditions and renewals : commemoration by the BME Department of Food Chemistry on the 100th anniversary of its founding |
Rovatcím: | Fókuszban = In Focus |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2022 |
Kötet: | 68 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 4113-4118 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79023/ |
DOI: | 10.52091/EVIK-2022/4-1-ENG |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia, Müszaki egyetem története - Budapest |
Megjegyzések: | Ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 17. 08:36 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:00 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79494 |
![]() |
Tétel nézet |