Traditions and renewals : commemoration in the 100th anniversary the foundation of Department of Food Chemistry at BME

Salgó András: Traditions and renewals : commemoration in the 100th anniversary the foundation of Department of Food Chemistry at BME. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4113-4118. (2022)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4113-4118.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4113-4118.pdf

Letöltés (586kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Tradíciók és megújulások : megemlékezés a BME Élelmiszerkémia Tanszék alapításának 100. évfordulóján - a visszatekintő előadás ; Traditions and renewals : commemoration by the BME Department of Food Chemistry on the 100th anniversary of its founding
Rovatcím: Fókuszban = In Focus
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2022
Kötet: 68
Szám: 4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 4113-4118
Nyelv: angol
Kiadó: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/79023/
DOI: 10.52091/EVIK-2022/4-1-ENG
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia, Müszaki egyetem története - Budapest
Megjegyzések: Ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 17. 08:36
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79494
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet