Salgó András: Traditions and renewals : commemoration in the 100th anniversary the foundation of Department of Food Chemistry at BME. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4113-4118. (2022)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4113-4118.pdf Download (586kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Tradíciók és megújulások : megemlékezés a BME Élelmiszerkémia Tanszék alapításának 100. évfordulóján - a visszatekintő előadás ; Traditions and renewals : commemoration by the BME Department of Food Chemistry on the 100th anniversary of its founding |
Heading title: | Fókuszban = In Focus |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2022 |
Volume: | 68 |
Number: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 4113-4118 |
Language: | English |
Publisher: | WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79023/ |
DOI: | 10.52091/EVIK-2022/4-1-ENG |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszerkémia, Müszaki egyetem története - Budapest |
Additional Information: | Ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 17. 08:36 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 08:00 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79494 |
Actions (login required)
View Item |