Békés Ferenc: Inside-outside view on the international recognition of cereal research of the Department. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4131-4142. (2022)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4131-4142.pdf Letöltés (827kB) |
Absztrakt (kivonat)
The author summarises the research and teaching work in food chemistry at the Budapest University of Technology, now known as the Budapest University of Technology and Economics. The manuscript is based on a lecture given at the University’s “100+10” anniversary celebrations (the Ed.).
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | A tanszéki gabonakutatások nemzetközi megítélése "külső-belső" szemmel |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2022 |
Kötet: | 68 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 4131-4142 |
Nyelv: | angol |
Kiadó: | WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79023/ |
DOI: | 10.52091/EVIK-2022/4-2-ENG |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - kutatás, Műszaki egyetem története - Budapest, Gabonakutatás |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 4138-4142. ; ill. ; összefoglalás angol nyelven |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 17. 08:50 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:00 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79496 |
![]() |
Tétel nézet |