Inside-outside view on the international recognition of cereal research of the Department

Békés Ferenc: Inside-outside view on the international recognition of cereal research of the Department. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4131-4142. (2022)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4131-4142.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4131-4142.pdf

Letöltés (827kB)

Absztrakt (kivonat)

The author summarises the research and teaching work in food chemistry at the Budapest University of Technology, now known as the Budapest University of Technology and Economics. The manuscript is based on a lecture given at the University’s “100+10” anniversary celebrations (the Ed.).

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: A tanszéki gabonakutatások nemzetközi megítélése "külső-belső" szemmel
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2022
Kötet: 68
Szám: 4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 4131-4142
Nyelv: angol
Kiadó: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/79023/
DOI: 10.52091/EVIK-2022/4-2-ENG
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia - kutatás, Műszaki egyetem története - Budapest, Gabonakutatás
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 4138-4142. ; ill. ; összefoglalás angol nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 17. 08:50
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79496
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet