Békés Ferenc: Inside-outside view on the international recognition of cereal research of the Department. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4131-4142. (2022)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2022_04_4131-4142.pdf Download (827kB) |
Abstract
The author summarises the research and teaching work in food chemistry at the Budapest University of Technology, now known as the Budapest University of Technology and Economics. The manuscript is based on a lecture given at the University’s “100+10” anniversary celebrations (the Ed.).
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | A tanszéki gabonakutatások nemzetközi megítélése "külső-belső" szemmel |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2022 |
Volume: | 68 |
Number: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 4131-4142 |
Language: | English |
Publisher: | WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79023/ |
DOI: | 10.52091/EVIK-2022/4-2-ENG |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszerkémia - kutatás, Műszaki egyetem története - Budapest, Gabonakutatás |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 4138-4142. ; ill. ; összefoglalás angol nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 17. 08:50 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 08:00 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79496 |
Actions (login required)
View Item |