Eurofoodchem XVI Konferencia Gdanskban: Az élelmiszerkémia hozzájárulása az egészségügyhöz

Fenwick Roger: Eurofoodchem XVI Konferencia Gdanskban: Az élelmiszerkémia hozzájárulása az egészségügyhöz. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 181-182. (2011)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2011_03_181-182.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2011_03_181-182.pdf

Letöltés (892kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: XVI. Eurofoodchem Conference in Gdansk: Contribution of the food chemistry to healthcare ; XVI. Eurofoodchem Konferenz in Gdansk: Beitrag der Lebensmittelchemie zum Gesundheitswesen
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2011
Kötet: 57
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 181-182
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Konferencia neve: Eurofoodchem Konferencia (16.) (2011) (Gdansk)
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79328/
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló, Egészségügy
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 19. 10:01
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:32
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79552
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet