Fenwick Roger: Eurofoodchem XVI Konferencia Gdanskban: Az élelmiszerkémia hozzájárulása az egészségügyhöz. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 181-182. (2011)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2011_03_181-182.pdf Letöltés (892kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | XVI. Eurofoodchem Conference in Gdansk: Contribution of the food chemistry to healthcare ; XVI. Eurofoodchem Konferenz in Gdansk: Beitrag der Lebensmittelchemie zum Gesundheitswesen |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2011 |
Kötet: | 57 |
Szám: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 181-182 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Konferencia neve: | Eurofoodchem Konferencia (16.) (2011) (Gdansk) |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79328/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló, Egészségügy |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 19. 10:01 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:32 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79552 |
![]() |
Tétel nézet |