"Nanotechnológia az élelmiszeriparban: lehetőség vagy kockázat?"

Gál Veronika: "Nanotechnológia az élelmiszeriparban: lehetőség vagy kockázat?". In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (58) 1-2. pp. 64-65. (2012)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2012_01-02_064-065.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2012_01-02_064-065.pdf

Letöltés (909kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2012
Kötet: 58
Szám: 1-2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 64-65
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79330/
Kulcsszavak: Nanotechnológia - élelmiszeripar, Élelmiszerbiztonság
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 18. 14:42
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:30
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79567
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet