Gál Veronika: "Nanotechnológia az élelmiszeriparban: lehetőség vagy kockázat?". In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (58) 1-2. pp. 64-65. (2012)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2012_01-02_064-065.pdf Letöltés (909kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2012 |
Kötet: | 58 |
Szám: | 1-2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 64-65 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79330/ |
Kulcsszavak: | Nanotechnológia - élelmiszeripar, Élelmiszerbiztonság |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 18. 14:42 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:30 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79567 |
Tétel nézet |