"Nanotechnológia az élelmiszeriparban: lehetőség vagy kockázat?"

Gál Veronika: "Nanotechnológia az élelmiszeriparban: lehetőség vagy kockázat?". In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (58) 1-2. pp. 64-65. (2012)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2012_01-02_064-065.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2012_01-02_064-065.pdf

Download (909kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2012
Volume: 58
Number: 1-2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 64-65
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79330/
Uncontrolled Keywords: Nanotechnológia - élelmiszeripar, Élelmiszerbiztonság
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 18. 14:42
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:30
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79567

Actions (login required)

View Item View Item