Hársméz diasztázaktivitásának változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során = Changes in the diastase activity of linden honey due to heat treatment, and during storage

Csóka Mariann; Tolnay Pál; Szabó S. András: Hársméz diasztázaktivitásának változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során = Changes in the diastase activity of linden honey due to heat treatment, and during storage. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 3. pp. 270-277. (2014)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2014_03_270-277.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2014_03_270-277.pdf

Letöltés (4MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Tudomány = Science
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2014
Kötet: 60
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 270-277
Nyelv: magyar , angol
Kiadó: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79337/
Kulcsszavak: Élelmiszer tárolás, Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat - méz
Megjegyzések: Bibliogr.: 277. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 18. 07:54
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:25
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79628
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet