Csóka Mariann; Tolnay Pál; Szabó S. András: Hársméz diasztázaktivitásának változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során = Changes in the diastase activity of linden honey due to heat treatment, and during storage. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 3. pp. 270-277. (2014)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2014_03_270-277.pdf Letöltés (4MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Tudomány = Science |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2014 |
Kötet: | 60 |
Szám: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 270-277 |
Nyelv: | magyar , angol |
Kiadó: | WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79337/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszer tárolás, Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat - méz |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 277. p. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 18. 07:54 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:25 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79628 |
Tétel nézet |