Bognár Antal; Piekarski J.: Vezérfonal az ételek tápanyag-összetételének kiszámításához = Guidelines for calculation of nutrition composition of meals. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 1. pp. 23-45. (2008)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_01_23-45.pdf Letöltés (152kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Richtlinien zur Berechnung der Nährstoffzusammensetzung von Speisen |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2008 |
Kötet: | 54 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 23-45 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79661/ |
Kulcsszavak: | Táplálkozástudomány - kutatás |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 44-45. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 19. 15:11 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:49 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79671 |
![]() |
Tétel nézet |