Vezérfonal az ételek tápanyag-összetételének kiszámításához = Guidelines for calculation of nutrition composition of meals

Bognár Antal; Piekarski J.: Vezérfonal az ételek tápanyag-összetételének kiszámításához = Guidelines for calculation of nutrition composition of meals. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 1. pp. 23-45. (2008)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_01_23-45.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_01_23-45.pdf

Letöltés (152kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Richtlinien zur Berechnung der Nährstoffzusammensetzung von Speisen
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2008
Kötet: 54
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 23-45
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79661/
Kulcsszavak: Táplálkozástudomány - kutatás
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 44-45.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 19. 15:11
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79671
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet