Bognár Antal; Molnár Pál: Melegételek minősége különböző elkészítési eljárások alkalmazásával = Quality of hot meals using different preparation methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 1. pp. 46-59. (2008)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_01_46-59.pdf Letöltés (249kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Qualität von Warmspeisen bei Anwendung verschiedener Zubereitungsverfahren |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 2008 |
| Kötet: | 54 |
| Szám: | 1 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 46-59 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Q & M Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79661/ |
| Kulcsszavak: | Táplálkozástudomány - kutatás, Élelmiszertechnológia |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 58-59. ; ill. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 19. 15:18 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:49 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79672 |
![]() |
Tétel nézet |

