Melegételek minősége különböző elkészítési eljárások alkalmazásával = Quality of hot meals using different preparation methods

Bognár Antal; Molnár Pál: Melegételek minősége különböző elkészítési eljárások alkalmazásával = Quality of hot meals using different preparation methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 1. pp. 46-59. (2008)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_01_46-59.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_01_46-59.pdf

Letöltés (249kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Qualität von Warmspeisen bei Anwendung verschiedener Zubereitungsverfahren
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2008
Kötet: 54
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 46-59
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79661/
Kulcsszavak: Táplálkozástudomány - kutatás, Élelmiszertechnológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 58-59. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 19. 15:18
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79672
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet