A táplálkozás jelentősége a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és kialakulásában - irodalmi áttekintés = Significance of nutrition for prevention of heart and cardiovascular disease - literature review

Biró György: A táplálkozás jelentősége a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és kialakulásában - irodalmi áttekintés = Significance of nutrition for prevention of heart and cardiovascular disease - literature review. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 2. pp. 73-92. (2008)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_02_073-092.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_02_073-092.pdf

Letöltés (152kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Bedeutung der Ernährung bei der Vorbeugung und Herausbildung von Herz- und Gefäßerkrankungen - Literaturübersicht
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2008
Kötet: 54
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 73-92
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79662/
Kulcsszavak: Táplálkozástudomány - kutatás, Egészséges életmód - táplálkozás, Élelmiszertudomány - kutatás
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 88-92.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 19. 15:36
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79675
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet