Biró György: A táplálkozás jelentősége a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és kialakulásában - irodalmi áttekintés = Significance of nutrition for prevention of heart and cardiovascular disease - literature review. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 2. pp. 73-92. (2008)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_02_073-092.pdf Letöltés (152kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Bedeutung der Ernährung bei der Vorbeugung und Herausbildung von Herz- und Gefäßerkrankungen - Literaturübersicht |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 2008 |
| Kötet: | 54 |
| Szám: | 2 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 73-92 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Q & M Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79662/ |
| Kulcsszavak: | Táplálkozástudomány - kutatás, Egészséges életmód - táplálkozás, Élelmiszertudomány - kutatás |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 88-92. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 19. 15:36 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:49 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79675 |
![]() |
Tétel nézet |

