Codex irányelvek és módszerek a biotechnológiai eredetű élelmiszerek elemzésének validálására és minőségellenőrzésére = Codex guidelines for validation and quality control for analysis of food originated from biotechnology

Codex irányelvek és módszerek a biotechnológiai eredetű élelmiszerek elemzésének validálására és minőségellenőrzésére = Codex guidelines for validation and quality control for analysis of food originated from biotechnology. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 2. pp. 110-122. (2008)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_02_110-122.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_02_110-122.pdf

Letöltés (91kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Codex Richtlinien und Methoden zur Validierung und Qualitätskontrolle der Analyse von Lebensmitteln biotechnologischer Herkunft
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2008
Kötet: 54
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 110-122
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79662/
Kulcsszavak: Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszeripar - szabványok - kódex
Megjegyzések: Bibliogr.: 118. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 19. 15:43
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79677
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet