A szívre egészséges tápanyagösszetételű, "szívbarát" - élelmiszerek továbbfejlesztett és bővített kritériumrendszere

Biró György; Molnár Pál: A szívre egészséges tápanyagösszetételű, "szívbarát" - élelmiszerek továbbfejlesztett és bővített kritériumrendszere. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 1. pp. 3-22. (2005)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2005_01_003-022.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2005_01_003-022.pdf

Letöltés (248kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Developed certification criteria for food products with heart healthy nutrient composition ; Weiterentwickelte Kriterien für die Zertifizierung von für das Herz günstig zusammengesetzten Lebensmitteln
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2005
Kötet: 51
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 3-22
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79648/
Kulcsszavak: Táplálkozástudomány - kutatás, Termékfejlesztés - élelmiszer, Egészséges életmód - táplálkozás, Élelmiszertudomány - kutatás
Megjegyzések: Bibliogr.: 22. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 20. 13:28
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79721
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet