Biró György; Molnár Pál: A szívre egészséges tápanyagösszetételű, "szívbarát" - élelmiszerek továbbfejlesztett és bővített kritériumrendszere. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 1. pp. 3-22. (2005)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2005_01_003-022.pdf Letöltés (248kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Developed certification criteria for food products with heart healthy nutrient composition ; Weiterentwickelte Kriterien für die Zertifizierung von für das Herz günstig zusammengesetzten Lebensmitteln |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2005 |
Kötet: | 51 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 3-22 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79648/ |
Kulcsszavak: | Táplálkozástudomány - kutatás, Termékfejlesztés - élelmiszer, Egészséges életmód - táplálkozás, Élelmiszertudomány - kutatás |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 22. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 20. 13:28 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:57 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79721 |
Tétel nézet |