Kalman A.: B2 vitamin mennyiségi meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 3. pp. 167-174. (2005)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2005_03_167-174.pdf Letöltés (167kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Quantitative Analysis of Vitamin B2 ; Quantitative Analyse von Vitamin B2 |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 2005 |
| Kötet: | 51 |
| Szám: | 3 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 167-174 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Q & M Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79650/ |
| Kulcsszavak: | Analitikai kémia - vitamin, Élelmiszerkémia, Vitamin-B2 |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 174. p. ; ill. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 20. 14:57 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:57 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79733 |
![]() |
Tétel nézet |

