Kalman A.: B2 vitamin mennyiségi meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 3. pp. 167-174. (2005)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2005_03_167-174.pdf Letöltés (167kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Quantitative Analysis of Vitamin B2 ; Quantitative Analyse von Vitamin B2 |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2005 |
Kötet: | 51 |
Szám: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 167-174 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79650/ |
Kulcsszavak: | Analitikai kémia - vitamin, Élelmiszerkémia, Vitamin-B2 |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 174. p. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 20. 14:57 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:57 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79733 |
![]() |
Tétel nézet |