B2 vitamin mennyiségi meghatározása

Kalman A.: B2 vitamin mennyiségi meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 3. pp. 167-174. (2005)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2005_03_167-174.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2005_03_167-174.pdf

Letöltés (167kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Quantitative Analysis of Vitamin B2 ; Quantitative Analyse von Vitamin B2
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2005
Kötet: 51
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 167-174
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79650/
Kulcsszavak: Analitikai kémia - vitamin, Élelmiszerkémia, Vitamin-B2
Megjegyzések: Bibliogr.: 174. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 20. 14:57
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79733
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet