Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 2000/2 hírlevele : Hogyan kombináljuk a jártasságvizsgálati eredményeket a saját bizonytalansági becslésünkkel - a zéta pontszám. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 3. pp. 175-177. (2005)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2005_03_175-177.pdf Letöltés (165kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Technical brief 2000/2 the Analytical Methods Committee of the Royal Society of Chemistry: How to combine proficiency test results with your own uncertainty estimate - the zeta score ; Technische Mitteilung 2000/2 des Komitees für Analytische Methoden... |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2005 |
Kötet: | 51 |
Szám: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 175-177 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79650/ |
Kulcsszavak: | Analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 177. p. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 20. 15:16 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:57 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79734 |
Tétel nézet |