Az élelmiszer-alapanyagok és élelmiszerek előállításának szabályozása

Pásztohy András: Az élelmiszer-alapanyagok és élelmiszerek előállításának szabályozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 69-76. (2006)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_02_069-076.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_02_069-076.pdf

Letöltés (152kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Regulation of producing food raw materials and food products ; Regulierung der Herstellung von Lebensmittelgrundstoffen und Lebensmittelprodukten
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2006
Kötet: 52
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 69-76
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79653/
Kulcsszavak: Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripar - minőségszabályozás
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 21. 11:02
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79749
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet