Majoros Emese Luca; Csóka Mariann; Korány Kornél: Sárgabarack-gyümölcs, -pálinka és -szeszesital aromatulajdonságainak feltérképezése GC-MS vizsgálatokkal. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 77-84. (2006)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_02_077-084.pdf Letöltés (372kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Mapping the aroma components of apricot fruits, pálinka and spirit drinks by GC-MS investigations ; Erfassung der Aromaeigenschaften von Aprikosenfrüchten, -pálinka und -Spirituosen mit GC-MS Untersuchungen |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 2006 |
| Kötet: | 52 |
| Szám: | 2 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 77-84 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Q & M Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79653/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Táplálkozástudomány |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 84. p. ; ill. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 21. 11:08 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:54 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79750 |
![]() |
Tétel nézet |

