Sárgabarack-gyümölcs, -pálinka és -szeszesital aromatulajdonságainak feltérképezése GC-MS vizsgálatokkal

Majoros Emese Luca; Csóka Mariann; Korány Kornél: Sárgabarack-gyümölcs, -pálinka és -szeszesital aromatulajdonságainak feltérképezése GC-MS vizsgálatokkal. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 77-84. (2006)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_02_077-084.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_02_077-084.pdf

Letöltés (372kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Mapping the aroma components of apricot fruits, pálinka and spirit drinks by GC-MS investigations ; Erfassung der Aromaeigenschaften von Aprikosenfrüchten, -pálinka und -Spirituosen mit GC-MS Untersuchungen
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2006
Kötet: 52
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 77-84
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79653/
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Táplálkozástudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: 84. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 21. 11:08
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79750
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet