Majoros Emese Luca; Csóka Mariann; Korány Kornél: Sárgabarack-gyümölcs, -pálinka és -szeszesital aromatulajdonságainak feltérképezése GC-MS vizsgálatokkal. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 77-84. (2006)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_02_077-084.pdf Letöltés (372kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Mapping the aroma components of apricot fruits, pálinka and spirit drinks by GC-MS investigations ; Erfassung der Aromaeigenschaften von Aprikosenfrüchten, -pálinka und -Spirituosen mit GC-MS Untersuchungen |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2006 |
Kötet: | 52 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 77-84 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79653/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Táplálkozástudomány |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 84. p. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 21. 11:08 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:54 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79750 |
Tétel nézet |