Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 6. hírlevele (2001) : Robusztus statisztika: módszer a kiugró értékek kezelésére

Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 6. hírlevele (2001) : Robusztus statisztika: módszer a kiugró értékek kezelésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 3. pp. 178-181. (2006)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_03_178-181.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_03_178-181.pdf

Letöltés (165kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Technical Brief of the Analytical Methods Committee No 6 of the Royal Society of Chemistry: Robust statistics - a method of coping with outliers ; Informationsbericht des Ungarischen Amtes für Lebensmittelsicherheit über die Ergebrisse der koordinierten..
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2006
Kötet: 52
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 178-181
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79654/
Kulcsszavak: Analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 181. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 21. 12:01
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79758
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet