Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 6. hírlevele (2001) : Robusztus statisztika: módszer a kiugró értékek kezelésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 3. pp. 178-181. (2006)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_03_178-181.pdf Letöltés (165kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Technical Brief of the Analytical Methods Committee No 6 of the Royal Society of Chemistry: Robust statistics - a method of coping with outliers ; Informationsbericht des Ungarischen Amtes für Lebensmittelsicherheit über die Ergebrisse der koordinierten.. |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2006 |
Kötet: | 52 |
Szám: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 178-181 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79654/ |
Kulcsszavak: | Analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 181. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 21. 12:01 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:54 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79758 |
Tétel nézet |